Aydın’ın Nazilli ilçesi Yeni Mahalle 78’inci Sokak’ta bulunan Aysel Öztürk ve oğlu Emre Öztürk’ün birlikte yaşadıkları meskende dün saat 13.30 sıralarında bir anne ve oğlu öldürüldü.
İddiaya nazaran Akın D., ortalarındaki alacak sıkıntısı nedeniyle organik eser satan Emre Öztürk ve annesi Aysel Öztürk ile konuşmaya geldi. Taraflar ortasında çıkan tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine Akın Demir, yanındaki bıçakla anne-oğlu saldırıp olay yerinden kaçtı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat grupları, Aysel Öztürk ile oğlu Emre Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin akabinde anne-oğulun cansız bedenleri Nazilli Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Akın Demir ise olaydan bir müddet sonra cürüm aleti bıçakla polis merkezine gidip teslim oldu.
Polisteki süreçlerinin akabinde bugün adliyeye sevk edilen Akın Demir, 7 saat süren tabirinin akabinde tutuklandı.